Roma Skincare en Powerslim!

“Een product of methode moet bij je (bedrijf) passen!”, aldus Monique van der Valk van Roma Skincare. Naast de schoonheidssalon ben ik in 2014 begonnen met advisering en coaching op het gebied van gewichtsbeheersing. Na geruime tijd te hebben gezocht in deze tak van sport ben ik uitgekomen bij PowerSlim.

PowerSlim is gebaseerd op een gecontroleerde koolhydraat/ eiwit verhouding in voeding. Het proces met PowerSlim staat en valt met een goede begeleiding ofwel coaching. Goede coaching kan pas, wanneer er begrip is van het menselijk lichaam en van mensen in het algemeen, daarom is een gedegen opleiding onontbeerlijk.
Jarenlang heb ik ervaring opgedaan in een afslankinstituut. Vooral hier heb ik geleerd, dat afvallen en controle daarop een groeiproces is, waar ieder op eigen tempo bewustwording moet worden bijgebracht. Het is de bedoeling van dit proces met PowerSlim, dat ieder client uiteindelijk zelfbewust de gerechten/ maaltijden kan bereiden. "Selfsupport" dus.

Mijn interesse ligt ook bij het koken en dan met name op goede uitgebalanceerde gerechten. Al verschillende keren heb ik workshops gegeven aan clienten en andere geinteresseerden. Dit blijkt een mooie praktijk aanvulling te zijn die zeer gewaardeerd wordt, omdat er heerlijke en aantrekkelijke (koolhydraatarme)gerechten kunnen worden bereid. Het is fantastisch en dankbaar om te zien, hoe snel er resultaten zichtbaar zijn en wat dit met mensen doet.

Daarom werkt PowerSlim en mijn bedrijf Roma Skincare succesvol en zijn er al vele mensen geholpen naar een gelukkiger en gezonder bestaan!
Is je interesse gewekt?
Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend intake gesprek! Tot dan… !

button neem nu contact op

Met lieve groet,

Monique van der Valk
Gewichtscoach en schoonheidsspecialiste


collage 2017 02 20

Anita Webbe 47 jaar - 34 kg

Al jaren strijd tegen de overtollige kilo’s wie herkent dit niet? Ook ik hoor bij de groep die van fruit dieet tot shake dieet en noem het maar op wel eens heeft geprobeerd, en natuurlijk had het resultaat maar helaas steeds tijdelijk.

Door een kennis, waarbij ik zag dat ze veel afviel, werd ik gewezen op Powerslim, ik dacht ja daar gaan we weer. Eerst moest weer even de knop om, maar mezelf bekijkend in de spiegel en toesprekend zo kan het niet langer toch besloten een afspraak te maken bij Monique. Onze eerste kennismaking zal ik niet snel vergeten want daar wordt je toch echt geconfronteerd met de pure waarheid, en geloof me met mijn 1 meter 80 en een gewicht van jawel 119 kg ging ik behoorlijk gefrustreerd naar huis.
Monique vroeg me wat mijn streefgewicht was, ik dacht nou kon ik eerst maar weer eens twee cijfers op de weegschaal tevoorschijn zien komen. Ze begreep me volkomen en zei vol enthousiasme we gaan starten met 90 kg , ik dacht nou dat moeten we eerst nog maar eens zien.
We namen de week door en ik was verbaasd over wat ik allemaal mocht eten en ook nog eens hoeveel, natuurlijk was het anders maar hier kon ik wel mee leven.

Nu bijna een jaar verder weeg ik rond de 84 kg en ben dan ook enorm trots op mezelf, dit had ik niet eens durven dromen! Ik voel me zoveel beter en dat is volgens de mensen om me heen ook duidelijk te zien. Natuurlijk zijn er wel momenten geweest waarbij ik voor me gevoel mijn best had gedaan en dan bleek bij het wegen dat er maar 2 ons af was. Gelukkig was daar dan mijn coach die mij altijd weer wist op te peppen en stimuleren door te zeggen het is er af en niet erbij kom op je gaat er komen.

Ze heeft gelijk gekregen en meer dan dat want de 90 kg ben ik ruim gepasseerd. Inmiddels ben ik bezig in fase 2 waar ook weer heerlijke recepten in voorkomen, want ik heb door Powerslim veel “nieuwe” producten en recepten ontdekt. Voor mij is dit een top dieet……al hoewel dat zeg ik verkeerd ik heb het deze keer niet ervaren als lijnen, Powerslim is een way of life en deze bevalt mij prima.

button neem nu contact op